غذا های طبع گرم در سفر چه بخوریم؟

غذا های طبع گرم

به طور کلی می توان گفت غذاهای طبع گرم دارای کالری زیادی می باشند. از مهمترین ویژگی های غذاهای با طبع گرم می توان به این مورد اشاره کرد که با حرارت بالا پخته می شوند، این غذاها تند، تلخ و یا رنگ کرم هستند. برخی از این غذاها با طبع گرم گوشت قرمز، پخته شده، سرخ شده و الکل هستند. بر اساس توصیه پزشکان طبع شناس از مصرف این غذاها در فصل تابستان باید تا حد امکان خودداری شود و اغلب این غذاها برای درمان بیماری های سرد مورد استفاده قرار می گیرند.

محصولات غذایی با طبع گرم تأثیری بر نابودی کرونا دارد؟ - خبرگزاری آنا

به طور کلی غذاهای طبع گرم به چندین دسته طبقه بندی می شوند که در ادامه هر یک از این گروه ها به تفکیک مورد بررسی قرار خواهیم داد:

غذاهای طبع گرم و تر مناسب فصل بهار:

لبنیات

  • ماست چکیده
  •  شیر گوسفند
  • کره
  • صیفی جات
    • خیار چنبر
    • طالبی
    • گرمک و خربزه

     

    میوه هایی با طبع گرم و تر

    • آناناس
    • انجیر تازه و خشک شده
    • انگور
    • خرما
    • سیب های شیرین
    • قیسی
    • موز
    • گلابی
    • بالنگ
    • مویز
    • گیلاس
    • انواع توت ها و کشمش ها

     

    ریشه های دارای طبع گرم
    • زردک
    • سیب زمینی ترش
    • هویج
    • شلغم و انواع ترب ها

     

    سبزی های دارای طبع گرم
    • شبدر
    • ترب و تربچه

     

    حبوبات

    • انواع لوبیا
    • گندم

     

    گوشت

    • پاچه
    • گوشت گوسفندی
    • مرغ محلی
    • زبان و چشم
    • میگو
    • جگر سیاه و سفید
    • بوقلمون

     

    مغزهای گیاهان دارای طبع گرم
    • بادام درختی شیرین
    • تخم خربزه
    • کنجد
    • تخم طالبی
    • بادام زمینی

     

    متفرقه

    • روغن گاو
    • دنبه
    • روغن بادام تلخ
    • سمنو
    • خاکشیر
    • ارده
    • روغن کنجد
    • شیره انگور