وعده صبحانه در کشور های مختلف

صبحانه 

یکی از مهم ترین وعده های غذایی در طول روز، صبحانه است. این وعده غذایی در کشور های مختلف جهان بیانگر فرهنگ آن کشور است که با طعم های متفاوت سرو می شود.

وعده غذایی صبحانه در کشور های مختلف جهان

صبحانه در ژاپن

مردم ژاپن در وعده غذایی صبحانه طیف گسترده ای از غذا ها را میل می کنند، به عبارتی وعده ی صبحانه ی ژاپنی ها چندان تفاوتی با غذاهای ناهار و شام آن ها ندارد.

ماهی هایی از قبیل خال مخالی و سالمون، برنج، سبزیجات شور شده، سوپ میسو و تاماگویاکی در میان غذاهای سنتی ژاپن قرار دارند.

تاماگویاکی نوعی املت شیرین شده می باشد که در ماهیتابه ای مستطیلی شکل از لایه های نازک پخته می شود.

دومین غذای اشرافی جهان فوی گراس نام دارد که از جگر اردک یا غاز تهیه می شود. طعم این غذا شبیه به پنیر کوتاژ نمکی است که اهالی شرق ژاپن آن را به عنوان صبحانه سرو می کنند.

لازم به ذکر است برخی از ژاپنی ها برای صبحانه مویه های تازه، مافین انگلیسی یا ماست را انتخاب می کنند و برخی دیگر طرفدار برنج سفید، تخم مرغ، سوسیس، ناتو و سوپ  میسو هستند.

 

صبحانه در ترکیه, صبحانه در کشورهای مختلف, انواع صبحانه کشورها

سوپ میسو از معروف ترین صبحانه ها در ژاپن است

 

صبحانه در چین

وعده غذایی صبحانه در چین نیز همانند ژاپنی ها شباهت بسیار زیادی به وعده های ناهار و شام دارد. به طور کلی صبحانه در چین شامل مرغ، برنج، نان بخارپز، رشته فرنگی و سوپ گرم کانجی است.

یکی از غذاهایی که با میان وعده های دیگر مشترک است، استیک سرخ شده می باشد که در داخل شیر سویا حل می گردد و سرو می شود.

 

صبحانه در انگلیس

صبحانه ی رایج در انگلیس در اوایل هفته با اواخر هفته متفاوت است. درواقع یک صبحانه معمولی انگلیسی متشکل از یک تکه نان تست، آب پرتقال، یک کاسه غلات و حبوبات و یک فنجان قهوه می باشد. علاوه براین، در مواردی در کنار نان تست، عسل و مارمالاد را ترکیب می کنند.

اما در آخر هفته سفره ی انگلیسی ها فراخ تر می گردد و در میز صبحانه خوراکی های لوبیا، قارچ، تخم مرغ، نان سرخ شده، بیکن، سوسیس و پودینگ اضافه می شوند.

اهالی انگلیس در بازه ی زمانی 7 الی 9 صبح، صبحانه را سرو می کنند.

صبحانه در آمریکا

پنکیک های پف پفی به همراه بیکن ترد یکی از مشهور ترین برانچ کلاسیک های آمریکایی(میان وعده بین صبحانه و ناهار) به شمار می آید.

این پنکیک های پفکی بسته به نوع سلیقه ی افراد در طعم های مختلف مانند بلوبری، گردو و شکلات تهیه می شود. همچنین چاشنی های پنکیک آمریکایی معمولا از شربت افرا و کره درست می شوند و طعم فوق العاده ای دارند.

یکی دیگر از پرطرفدار ترین وعده های غذایی در صبحانه، نیمرو است که اغلب با پنیر ترکیب می شود. در میان انواع مختلف طبخ نیمرو، دو نوع املت بوریتو و فریتاتا بسیار رایج است. در تهیه ی این قبیل املت ها از سیب زمینی، پنیر و سبزیجات بهره گرفته می شود.

صبحانه در ایتالیا

ایتالیایی ها به سرو صبحانه ی سنگین علاقه ندارد و در میز سفره ی صبحانه ی آن ها تنها قهوه و شیرینی های ایتالیایی جای دارد.

شیرینی های پر طرفدار در میان ایتالیایی ها کروسان، کورنتو و اسفوگلیاتله هستند. اسفوگلیاتله نوعی شیرینی ترد و چند لایه می باشد که به وسیله ی پنیر ریکوتای شیرین پر شده است. در تهیه ی شیرینی های کروسان و کورنتو نیز از کاستارد یا نوتلا بهره گرفته می شود.

 

صبحانه های معروف دنیا, آشنایی با صبحانه کشورهای مختلف, صبحانه آمریکایی

صبحانه در کشور های مختلف، در اغلب موارد شامل لبنیات و سبزیجات است

 

صبحانه در مکزیک

سرو صبحانه در مکزیک بسیار لذیذ و لذت بخش است. در اکثر موارد غذاهایی از قبیل مرغ، لوبیا سوخاری و تورتیلا به همراه سالسای قرمز و سبز در سفره ی مکزیکی ها وجود دارد. علاوه براین، تخم مرغ سنتی مکزیکی طعم فوق العاده ای دارد.

صبحانه در بزریل

در بزریل پنیر رولی پف دار با عنوان پائو د کویخو مرسوم ترین وعده ی غذایی در هنگام صبح است. این پنیر در اکثر موارد به همراه قهوه میل می شود.

برزیلی ها صبحانه را کامل ترین وعده غذایی در طول روز محسوب نمی کنند لذا تنوع خوراکی های صبحانه در این کشور بسیار محدود است. به گونه ای که تنها برخی از بزریلی ها برای تنوع از پنیر، ژامبون و نان کوچک به همراه کره یا پاپایا بهره می گیرند.

صبحانه در ایران

در یک صبحانه ی سنتی ایرانی انواع نان های سنگک، تافتون و بربری جای دارند که به همراه پنیر، سبزی، گوجه فرنگی، خیار، گردو، کره، عسل، مربای میوه و خامه میل می شود.

علاوه براین، در صبحانه های ایرانی ها سوپ عدس، فرنی غلات گندم با گوشت (حلیم)، املت و کله پاچه سرو می شود.

نوشیدنی محبوب در میان ایرانی ها، چای است که در کنار تمام مواد غذایی مذکور به همراه شکر، خرما، کشمش و قند نوشیده می شود.

 

 انواع صبحانه کشورها, صبحانه در کشور های مختلف جهان, انواع صبحانه در کشورهای مختلف

صبحانه در ایران نیز مانند صبحانه در کشور های مختلف، یکی از اصلی ترین وعده ها است

 

صبحانه در ترکیه

صبحانه ی سنتی ترک ها مانند ایرانی ها انواع مختلفی دارد با این تفاوت که در ترکیه از زیتون، قیماق، گوشت پخته شده و سوجوک  نیز بهره می گیرند. همچنین در وعده صبحانه مردم ترکیه چای یا قهوه در استکان های مخصوص و سنتی نوشیده می شود.

صبحانه در هندوستان

صبحانه ی اهالی هند در نقاط مختلف کشور با یکدیگر متمایز است. به طور مثال در شمال هند وعده های غذایی آلوپوره و پاراتای مختلف به عنوان صبحانه سرو می شود. در حالی که در قسمت جنوبی این کشور، صبحانه متشکل از برنج بخار پز کوفته گرد و تاپیتای گندم به شکل نان می باشد.

به طور کلی ذایقه ی هندی ها با سس دیپس، نان های ایدلی و دوسا و چاتنی حاوی مویه و ادویه سازگار است.

لازم به ذکر است در هندوستان از ادویه و طعم دهنده های متعددی برای خوش طعم سازی وعده های غذایی استفاده می شود. به طور مثال اهالی هند از سامبار و پوره تند گوجه فرنگی در طعم دهی صبحانه بهره می گیرند.

صبحانه در استرالیا

مردم استرالیا طرفدار وگمیت هستند. و گمیت نوعی برند استرالیایی است که از سبزیجات، مخمر و ادویه محصولی خوراکی تولید می کند. آن ها وگمیت را روزنه در کنار میوه های مختلف سرو می کنند.

همچنین اهالی استرالیا به صرف صبحانه به سبگ و سنت انگلیس علاقه دارند.

صبحانه در تونس

نوعی سوپ نخود و تخم مرغ به نام لابلابی در کشور تونس به عنوان وعده ی صبحانه سرو می گردد. دو ماده ی اساسی و تشکیل دهنده در سوپ لابلابی نخود و هریسا هستند.

روش های متعددی برای تهیه این نوع سوپ وجود دارد و بر اساس ذائقه ی آشپز تهیه می شود. به طور مثال در دستور پخت سوپ لابلابی می توان از زیتون، نان خشک شده، لیمو و ماست بهره گرفت.

 

صبحانه آمریکایی, صبحانه ترکی, صبحانه در مراکش

صبحانه در تونس نوعی سوپ با نخود است

صبحانه در آرژانتین

فاکتوراس در فرهنگ آرژانتینی متشکل از انواع شیرینی با مزه های متفاوت است. یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی ها در فاکتوراس، مدیالون نام دارد که نوعی شیرینی تارتی به شکل هلال است.

در اکثر شیرینی های فاکتوراس از طعم وانیل بهره گرفته می شود. همچنین از دیگر نمونه های فاکتوراس می توان به دونات چورو اشاره کرد. چورو نوعی دونات شیرین است که برای سرو کردن داخل شکلات قرار می گیرد و شکلی شبیه به سیگار دارد.

صبحانه در بلغارستان

یکی از غذاهای سنتی در بلغارستان، پوپارا است. برای تهیه ی پوپارا در داخل کاسه ای که از قبل با نان بیات، کره، شکر و پنیر بلغاری پر شده است، شیر را اضافه می کنند. سپس پس از مدتی آن را با قاشق نوش جان می کنند.

پنیر بلغاری موجود در پوپارا نوعی پنیر خامه ای و نرم است که بوی تند شیر بز را دارد و در کشور های اروپای شرقی یافت می شود.

بالا